online

0 800 210 028

Зроблено в Україні або знай наших

Недорогі українські бренди

Часто, зайшовши до магазину техніки, ми впевненим кроком прямуємо в сторону стелажів з імпортною продукцією, випускаючи з уваги вітчизняного виробника. Звичайно, є корпорації, яким на даний момент немає рівних, але чи завжди є сенс переплачувати за відомість бренду? Особливо якщо справа стосується побутової техніки та доглядових девайсів.

Незважаючи на те, що передові позиції на ринку займає закордонна продукція, в будинках українців можна зустріти мультиварку Saturn або, скажімо, витяжку Pyramida. Це недорогі українські бренди, які не потребують представлення. Але, насправді, список набагато більше.

Сьогодні говоримо про українських виробників, які не лише набирають популярність на території нашої країни, а й виходять на зовнішній ринок.

Можливо, ви не раз бачили їх товари на полицях магазинів і не знали, що ця продукція "Made in Ukraine".

KIVI

Що виробляє: Smart-телевізори

Молодий, але перспективний бренд KIVI (Kindle Vision) за 4 роки свого існування став лідером серед українських виробників.

Тут вам:

  • 4K Ultra з роздільною здатністю 3840 х 2160;
  • Підтримка Smart-TV, тобто можливість виходу в інтернет, адже складно уявити людину в сучасних реаліях без інтернету, правда?
  • T2 тюнер та авторський ресурс KIVI TV з 150-ю каналами;
  • Технологія передачі кольору HDR на пару з оперативною системою Android TV6;
  • Широкий вибір колірних рішень та діагоналей телевізора.

На зорі запуску компанія встановила перед собою мету — доступні, але в той же час якісні Smart-телевізори. І судячи з того, що за 4 роки свого існування (перша лінійка продукції вийшла в 2016 році) KIVI стали лідером серед українських виробників, вони впевнено до неї йдуть.

Бюджетні смарт-телевізори Kivi

Mirta 

Що виробляє: побутова техніка

Концепція бренду, заснованого в 2010 році трьома товаришами, полягає в створенні недорогої побутової техніки українського виробництва.

«Ключем» успіху Mirta офіційно вважається електрочайник, оскільки саме цей пристрій вивів компанію на перше місце в рейтингу вітчизняних виробників.

Мультиварки, блендери, міксери і тостери — товарами бренду можна обладнати всю кухню. Тому якщо ви плануєте оновити домашню техніку, радимо звернути увагу на продукцію Mirta.

Недорога техніка для дому

Impression 

Що виробляють: комп'ютерна техніка та електроніка

Impression — дочірній проект української компанії «Навігатор», яка більше 20-ти років займається виробництвом комп'ютерної та цифрової техніки: від серверів до планшетів та електронних книг.

Смартфони компанії  — варіант для того, хто шукає недорогий пристрій для роботи або в якості додаткового мобільного телефону.

Звичайно, Impression не складе конкуренцію «яблучним» девайсам або пристроям від Xiaomi, але бренд стабільно залишається в трійці бюджетних українських виробників.

Дешеві смартфони українського виробника

І наостанок: мало хто знає, але всесвітньо відомий виробник електронних книг PocketBook «народився» у Києві і тільки згодом був проданий швейцарцям. А отже — можемо.

Обираючи техніку українського виробництва ви значно заощаджуєте гроші, адже часто ми переплачуємо саме за географію виробника. До того ж, як то кажуть, своя сорочка ближче до тіла.

Як заощадити ще більше?

Тут ніяких секретів — обирати «Техноскарб».

У нашому каталозі представлена ​​продукція всіх перерахованих брендів в хорошому стані. Трапляються зовсім нові девайси, які з якоїсь причини стали непотрібними для минулого власника.

Дивіться також:

Хапай наосліп: все вже перевірено за тебе
Хапай наосліп: все вже перевірено за тебе

Купуючи техніку з досвідом, хочеться бути впевненим в її якості. Ми знаємо про ваші бажання та здійснюємо їх.

Новини сайту

27.01.2020

3849

Мистецтво наручних годинників
Мистецтво наручних годинників

Наручний годинник вже давно переступив межу свого призначення — вимір та відображення часу. Сьогодні годинник грає роль аксесуара, що дає можливість підкреслити індивідуальність або додати цікавий акцент в свій стиль.

Техноблог

24.01.2020

1782

Продовжуємо акцію «Смартфон купив — на море звалив»!
Продовжуємо акцію «Смартфон купив — на море звалив»!

З якоїсь із причин не встигаєте взяти участь в акції? Термін дії акції продовжено до 31-го січня.

Акції

15.01.2020

2223

Береш більше — платиш менше
Береш більше — платиш менше

В Новий Рік з новими акціями. Отримайте знижку, здійснюючи покупку трьох та більше товарів в одному чеку.

Акції

13.01.2020

2200

Портативна колонка: король вечірок та супутник на відпочинку
Портативна колонка: король вечірок та супутник на відпочинку

Портативні колонки це порівняно новий вид акустичних систем, який по ряду своїх характеристик обходить класичні аналоги в питанні практичності. У чому переваги портативної колонки перед класичною акустикою?

Техноблог

10.01.2020

2733

Гайд по лижах у розпал сезону
Гайд по лижах у розпал сезону

Все більше людей обирають гірськолижні курорти як варіант зимових розваг під час січневих відпусток. У нашому гайді розповідаємо про найпопулярніші види лиж, уникаючи складної спеціалізованої термінології зі світу гірськолижного спорту.

Техноблог

03.01.2020

1691